Barbecueclinic 2019

Home  /  Barbecueclinic 2019

Woensdag 19 juni 2019 organiseren wij voor de 6e keer een fantastische

VADERDAG-BARBECUE-CLINIC.

BBQ Clinic 2019  KLIK HIER VOOR ONZE CLINIC-FOLDER

Wilt U zien (en proeven!) hoe er op hoog niveau wordt gebarbecued?

Barbecueën is meer spiesje, burger of barbecueworst op het roosters Barbecueën is al jaren een echte trend voor liefhebbers van goed vlees of vis. Picanha, pulled porc , hele varkensbuiken…… Voor Rob van Leeuwen van Meat the Lion geen enkel probleem. Als finalist van Grillmasters 2016 en fervent grillmaster weet hij als geen ander wat er op het rooster gaat. En hij wil dat van harte met U delen. Kom naar onze informele masterclass georganiseerd door Slagerij Voordouw en TuinExtra uit Noordwijk. Locatie Herenstraat 43i in Voorhout.

Kosten voor deze fantastische avond zijn slechts 60 euro pp. Meld je tijdig aan bij Slagerij Voordouw of TuinExtra en geef door hoeveel mensen je meeneemt

Een klein voorproefje van ons BBQ-menu van 2019.

(onder voorbehoud)Voorgerecht met gegrilde asperges

Zomers vispakketje van de BBQ

Cote de Boeuff

Gegrilde ananas met   vanille-ijs en slagroom.

Diversen bijpassende wijnen ism Neuteboom Kaas-verswereld

 

Hier volgt een kleine impressie van voorgaande jaren.

IMG_6079Picanha van 6 kg  op de barbecue

IMG_5765

 

 

 

 

 

 

 

Entre cote op de barbecueIMG_5762Appeltaart rollade van de barbecue

IMG_5654